Author Topic: Password does not work on site nor client, but in the forum it does....  (Read 2292 times)

Pepeu

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
The website does not even have the option to reenter a password, it just mails you your same password....

But, the real problem is, on the creation of my user I used probably a weak password, but the system has accepted....but it does not for login....

Can someone please help me? I don't want to create another login because I love to use this one on all various sites.

Thanks

sequel

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 222
    • View Profile
    • SimRacingTools
Re: Password does not work on site nor client, but in the forum it does....
« Reply #1 on: November 25, 2016, 12:32:48 am »
The website does not even have the option to reenter a password, it just mails you your same password....

But, the real problem is, on the creation of my user I used probably a weak password, but the system has accepted....but it does not for login....

Can someone please help me? I don't want to create another login because I love to use this one on all various sites.

Thanks
just in this days I will develope this functionality but mean while i have resetted your pwd, check the mail box

sequel

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 222
    • View Profile
    • SimRacingTools
Re: Password does not work on site nor client, but in the forum it does....
« Reply #2 on: November 25, 2016, 05:04:11 pm »
the form for reset password id now ready. Just follow the "FORGOT YOUR PASSWORD" link to top right.