Author Topic: Assetto Corsa Stuttering when using SimRacingTools  (Read 425 times)

KostasGalanomatis

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Assetto Corsa Stuttering when using SimRacingTools
« on: January 18, 2018, 02:01:59 am »
Hello guys,
Some of our league members are complaining for stuttering when using the SimRacingTools with the Assetto Corsa Simulation and VR (Vive,Oculus etc.). Is it a common problem stuttering with VR (or general stuttering at Assetto Corsa) or not?
Thanks in advance

sequel

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 218
    • View Profile
    • SimRacingTools
Re: Assetto Corsa Stuttering when using SimRacingTools
« Reply #1 on: January 19, 2018, 08:45:00 am »
Hello guys,
Some of our league members are complaining for stuttering when using the SimRacingTools with the Assetto Corsa Simulation and VR (Vive,Oculus etc.). Is it a common problem stuttering with VR (or general stuttering at Assetto Corsa) or not?
Thanks in advance
i never heard about similar issue but i suggest to use srt only when connected to registered game server 'cause only then the client reduce the cpu workload

KostasGalanomatis

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Assetto Corsa Stuttering when using SimRacingTools
« Reply #2 on: January 19, 2018, 06:04:22 pm »
Thanks for your answer. We have register our Assetto Corsa Server twice (one for x64 and one for x86 .exe) and the clients that have this problem, are using the x64 bits according to the report.Maybe this is the problem? We should register the server only once and not twice? The users are registered at our league as drivers.

sequel

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 218
    • View Profile
    • SimRacingTools
Re: Assetto Corsa Stuttering when using SimRacingTools
« Reply #3 on: January 19, 2018, 09:55:10 pm »
Thanks for your answer. We have register our Assetto Corsa Server twice (one for x64 and one for x86 .exe) and the clients that have this problem, are using the x64 bits according to the report.Maybe this is the problem? We should register the server only once and not twice? The users are registered at our league as drivers.

it's very easy check if client is connected to game server or if on the client's inteface appear the nme of community so it is connected