SimRacingTools

GENERAL CATEGORY => Wishlist => Topic started by: Ralffan on April 21, 2019, 07:18:42 pm

Title: Support domain address
Post by: Ralffan on April 21, 2019, 07:18:42 pm
Hello,

I added a server with domain name instead of IP address but it seems that simracingtools does not detect clients connected to that server. It would be very useful to have this feature when you have dynamic IP address, for example.

Thank you.
Title: Re: Support domain address
Post by: Ralffan on May 15, 2019, 05:55:07 pm
No answer by e-mail, neither :( Is it possible to update IP with an script, at least?